Γυμνάσιο Τυρού

Ημέρα Πανελλήνιου Σχολικού Αθλητισμού και το Γυμνάσιο Παραλίας Τυρού ένωσε τις δυνάμεις του με το Γυμνάσιο του Αγίου Ανδρέα για να τιμήσουν την ημέρα αυτή.

Στα γήπεδα ποδοσφαίρου, μπάσκετ και βόλεϊ του σχολείου μας οι μαθητές των δύο σχολείων συμμετείχαν σε κοινές δράσεις υπό την εποπτεία των γυμναστών των σχολείων.

Παρά το βρο-χερό της ημέρας, τα παιδιά ευχαριστήθηκαν παίζοντας, διεκδικώντας τη συμμετοχή και όχι τη νίκη, συνεργαζόμενοι στις διάφορες και διαφορε-τικές αθλητικές δράσεις. Επίσης, πήραν μαθήματα Πρώτων Βοηθειών από τη Σχολική Νοσοκόμο του σχολείου μας και στο τέλος απέδειξαν την αξία της ημέρας του σχολικού Αθλητισμού με τις ζωγραφιές του.

Την προσπάθεια στήριξε και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου με την τροφοδοσία των κουρασμένων από την άθληση μαθη-τών μας.

Ήταν η πρώτη φορά που τα δύο σχολεία επιδόθηκαν σε εποικοδομητικές κοινές δράσεις που στέφθηκαν με επιτυχία. Γι’ αυτό δόθηκε η υπόσχεση της συνέχισης αυτής της προσπάθειας και για μελλοντι-κές δραστηριότητες.