Γυμνάσιο Τυρού

Ασύγχρονη Εξ Αποστάσεως

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Αγαπητοί μαθητές και μαθήτριες,

σχετικά με την εξ αποστάσεως διδασκαλία, που θα αξιοποιηθεί για τη συνέχιση της εκπαιδευτικής διαδικασίας στις παρούσες έκτακτες συνθήκες που βιώνει η χώρα μας λόγω της πανδημίας, σας ενημερώνουμε για τα εξής:

Στο πλαίσιο τηςσύγχρονης εξ αποστάσεωςδιδασκαλίας λαμβάνετε με το παρόν μήνυμα συνημμένο αρχείο (ΜΟΝΟ ΣΤΟ email ΣΑΣ) με τις διευθύνσεις των webex rooms όλων των εκπαιδευτικών του σχολείου. Με βάση το Ωρολόγιο Πρόγραμμα του κάθε τμήματος που έχετε στα χέρια σας οι μαθητές/τριες και το νέο ωρολόγιο πρόγραμμα που ακολουθεί πιο κάτω, θα εισέρχεστε με το πραγματικό σας ονοματεπώνυμο στα δωμάτια των εκπαιδευτικών κάθε μέρα, για να συνεχιστεί υπό νέα μορφή η εκπαιδευτική διαδικασία. Η συμμετοχή είναι υποχρεωτική και οι απουσίες καταχωρούνται κανονικά, όπως και στη διαδικασία της δια ζώσης εκπαίδευσης στην τάξη. Η διαδικασία εισόδου περιγράφεται στο χθεσινό μήνυμα, το οποίο υπάρχει και στην ιστοσελίδα του σχολείου.

ΓΥΜΝΑΣΙΑ

Ώρα

Από

Έως

8:30

9:10

9:20

10:00

10:10

10:50

11:00

11:40

11:50

12:30

12:40

13:20

13:30

14:10


Σύμφωνα με το νέο ωρολόγιο πρόγραμμα οι ώρες διδασκαλίας θα είναι 40λεπτες ως εξής:


2. Στο πλαίσιο της ασύγχρονης εξ αποστάσεως διδασκαλίας:

α) ήδη οι περισσότεροι/ες μαθητές/τριες έχετε εγγραφεί στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο (ΠΣΔ) και είστε πιστοποιημένοι χρήστες του.
Εισερχόμενοι στη διεύθυνση https://eclass03.sch.gr/modules/auth/opencourses.php?fc=52 μπορείτε να δείτε όλα τα μαθήματα που έχουν δημιουργηθεί σε περιβάλλον eclass από τους/τις εκπαιδευτικούς του σχολείου και να εγγραφείτε σε αυτά. Ήδη οι εκπαιδευτικοί έχουν ξεκινήσει τη διαδικασία εγγραφής των μαθητών/τριών των τμημάτων στα μαθήματά τους.

Όσοι/ες δεν έχετε ήδη λογαριασμό στο ΠΣΔ, χρησιμοποιήστε τη διεύθυνση:  https://register.sch.gr/students/, ενώ όσοι/ες έχετε χάσει ή ξεχάσει το password σας, θα το ανακτήσετε στη διεύθυνση: https://register.sch.gr/password/reset_password/.

Το σχολείο διαθέτει συσκευές- tablet για όσους μαθητές δεν έχουν.

Για όποιες απορίες/διευκρινίσεις ή/και βοήθεια μπορείτε να απευθύνεστε με μήνυμα στο email του σχολείου (mail@gym-paral.ark.sch.gr) ή στο τηλέφωνο του σχολείου κατά τις εργάσιμες μέρες και ώρες.

Επειδή από τη Δευτέρα 09/11/2020 θα δοκιμαστούν όχι μόνο οι αντοχές των κάθε είδους πλατφορμών μέσω των οποίων θα πραγματοποιηθεί η εξ αποστάσεως διδασκαλία αλλά και υπομονή και η ψυχική αντοχή όλων μας, καλό είναι να αντιμετωπίσουμε τα νέα δεδομένα με υπομονή, συνέπεια και διάθεση συνεργασίας.

Καλή δύναμη σε όλες και όλους και καλή μας αρχή στην εξ αποστάσεως διδασκαλία.

Η  Διευθύντρια